Az év utolsó lehetősége! Kezdő kubai salsa tanfolyam november 9-től

Show all

Az év utolsó lehetősége! Kezdő kubai salsa tanfolyam november 9-től

Ne hagyd, hogy 2020 teljesen maga alá gyűrjön! Lehet, hogy most nincsenek reggelig tartó bulik, lehet, hogy programot is úgy kell vadászni a hétköznapokra, de pont ezért gyere és tanulj meg velünk salsázni a Salsa Revolution tánciskolában, hogy jövőre már mindenkit lenyűgözhess a táncparketten! November 9-től új kezdő salsa csoportot indítunk, ami garantáltan felpörgeti ezt az évedet.

Nálunk profi tanároktól, remek hangulatban sajátíthatod el az alapoktól kezdve a salsát. Ha nem hiszed, gyere el az első óránkra, ami teljesen ingyenes, így veszíteni valód sincs, gyere és győződj meg minderről te magad (a bérletek és napijegyek áráról a weblapunkon, az árak menüpont alatt tudtok tájékozódni).

A kezdő salsa tanfolyamunk időpontja:

November 9. (hétfő) 20:00-21:30 (első óra ingyenes), a rá következő héttől minden hétfőn 20:00-tól 21:30-ig tartanak az órák.

Helyszín:

1066. Budapest, Teréz körút 38. (Volánegyesülés épülete)

Ha eljönnél valamelyik óránkra, arra kérnénk téged, hogy ide kattintva töltsd ki a regisztrációs űrlapot, hogy tudjuk hány fővel kalkuláljunk.

Az esemény Facebook-oldala

Amit mindenképpen hozz magaddal az órára, az egy kényelmes cipő, ruha, váltópóló és víz, mivel alaposan megizzasztunk majd az alaplépésekkel. ;´)

Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan keress minket a facebook oldalunkon üzenetben, vagy az email címünkön. 🙂

Vigyázat! Ha nálunk elkezded a tanfolyamot garantált a függőség! 😉