Készülj fel, hogy végre igazán megmozgatod a lábaidat! – Footworkshop

Salsa Revolution
Budapesti Társasjáték Est, Okt 5
2019-10-01
Kubai stílusú mozgás órák hölgyeknek! – Lady Style workshop indul november 13-tól
2019-10-26
Show all

Készülj fel, hogy végre igazán megmozgatod a lábaidat! – Footworkshop

Vegyél részt és merülj el nálunk a szórakoztató lábtechnika workshop-ba november 5-én, este 8 órakor. Garantált a mozgás, a kihívás és a mosoly! 🙂

Bizonyára már mindannyian találkoztatok azzal a problémával, hogy a zenében hallottátok a hangszer, vagy az ének szólóját, de nem igazán illettek oda a megtanult figurák.

A workshop célja, hogy felépítse a lábtechnikádat, és megtanítsa miként használd azt tánc közben.

A lábtechnika kiegészíti a salsa páros táncot. Az alapvető lépések a lábtechnikában lehetőséget adnak, hogy szinkronban legyél a táncpartnereddel és a zene ütemével. Így teszi mindkét partner számára elérhetővé, hogy „ugyanazt a nyelvet beszéljék”.

A szabad stílusú lábtechnika koreográfia vagy spontán / improvizált lehet, a legalapvetőbbtől a legbonyolultabb kombinációig.

A footworkshopunk időtartama 1 óra, a jegy ára 1200 Ft. A helyszínen 5 alkalmas workshop bérletet is vásárolhatsz majd 5500 Ft-ért, melyek több, különböző kiegészítő óránkon használható majd fel, így biztos lehetsz benne, hogy a salsa legkifinomultabb mozdulatait is megismerheted. 😉

A workshop kezdési ideje:

2019. november 5. 20:00 (21:00 óráig tart).

Helyszín:

1066. Budapest Teréz krt. 38.

Ha részt vennél a workshopon, kérjük regisztrálj ide kattintva, hogy nagyjából tudjuk hány fővel számoljunk. Előre is köszönjük 🙂 .